Μενού
Your Cart

Στρώματα

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

  • Δωρεάν Μεταφορικά σε όλα μας τα προϊόντα.
  • Τα στρώματα μας είναι χειροποίητα.
  • Τα στρώματα μας παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα
  • Τα στρώματα μας φέρουν φερμουάρ για την διαφάνεια των υλικών τους.
  • Διαθέτουμε πιστοποίηση μηδενικής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, ορθής κατανομής των απορριμμάτων & ανακύκλωσης αυτών.
  • Το κάλυμμα των στρωμάτων μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως για να πλυθεί σε περίπτωση που χρειαστεί ή ακόμα και να αντικατασταθεί για οποιοδήποτε λόγο.
  • Τα στρώματα μας φτιάχνονται σε όποια διάσταση εσείς επιθυμείτε. 
Προσιτή οικονομική λύση με ελατήρια bonnel, ορθοπεδική στήριξη και αφαιρούμενο πλενόμενο κάλυμμα με πολυτελές ελαστικό ύφασμα.Αφαιρούμενο / Πλενόμενο κάλυμμα...
147,8€ 118,2€ Χωρίς ΦΠΑ:95,3€
Στρώμα Bonnel με ενσωματωμένο ανώστρωμα. (one side mattress). Πολυτέλεια & άνεση μαζί, πάχους 32εκ. Αφαιρούμενο πλενόμενο κάλυμμα...
413,0€ 351,0€ Χωρίς ΦΠΑ:283,1€
Η δροσιά του Αιγαίου κρύβεται μέσα στο ύφασμα του στρώματος Μάραθος, γαλανόλευκο με βαμβακερή πλέξη και βοτσαλωτή επιφάνεια. Εικόνα παρμένη από τις ακρογιαλιές μας. Στο ανοικτής κυτταρικής δομής HR foam ο αέρας περνάει ευκολότερα παρέχοντας δροσιά & μειώνει το αίσθημα καύσου που δημιουργείται τι..
266,0€ Χωρίς ΦΠΑ:214,5€
Η φυσική επιλογή!Τα υλικά έχουν επιλεχθεί με γνώμονα τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.Λατέξ και ελαστικοποιημένος κοκοφοίνικας είναι ιδανικοί ρυθμιστές της υγρασίας. Το οργανικό βαμβάκι προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Αφαιρούμενο / Πλενόμενο κάλυμμα. ..
649,8€ Χωρίς ΦΠΑ:524,0€
Αμέταλλο στρώμα από Foam Block. Συνδυασμός αφρωδών υψηλής συμπύκνωσης,  με γνώμονα την καλύτερη στήριξη του σώματος, με υποστήριξη από Durafoam στην περιοχή της μέσης. ΜemoryCool Gel foam στην μία πλευρά & HR foam στην άλλη. Η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.Αφαιρούμενο / Πλενόμενο κάλυμμα...
203,5€ Χωρίς ΦΠΑ:164,2€
Ένα ιδανικό στρώμα για τις κλιματολογικές συνθήκες της Ρόδου, με φυσικά υλικά που δημιουργούν το ιδανικό μικροκλίμα. Κοκοφοίνικας και Latex είναι ιδανικοί ρυθμιστές της υγρασίας.Το στρώμα αποτελείται απο:Ελατήρια τύπου Mini Bonelo σύστημα ελατηρίων από παχύ ατσάλινο σύρμα µε μικρότερη διάμετρο από τ..
380,0€ 285,0€ Χωρίς ΦΠΑ:229,8€
O  Ύπνος στα καλύτερά του.Αμέταλλο στρώμα αποτελούμενο από στρώσεις ποιοτικών, 100% φυσικών υλικών. Συνδυασμός LATEX συνολικού πάχους 18εκ., αλογότριχας και κoκοφοίνικα ψεκασμένου με υγρό Latex 8εκ.  Συνδυάζεται ιδανικά με το Κρεβατόστρωμα KINAROS..
924,0€ Χωρίς ΦΠΑ:745,2€
Μοναδική αίσθηση σταθερότητας & άνεσης μαζί, 100% 5ΖΩΝΙΚΟ LATEX ΠΑΧΟΥΣ 18ΕΚ. ύφασμα 500γρ., ελαστικό. Με οπές διαμήκους του στρώματος διαφορετικών διαμέτρων για  μέγιστο εξαερισμό.Αφαιρούμενο / Πλενόμενο κάλυμμα.Η τιμή περιλαμβάνει μόνο το στρώμα, για το ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου επικοινων..
580,0€ Χωρίς ΦΠΑ:467,7€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies. Πατώντας το κουμπί "ΑΠΟΔΟΧΗ" αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας. Διάβασε περισσότερα