Μια νέα ‘πραγματικότητα ύπνου’.

Δεν παράγουμε συνηθισμένα προϊόντα ύπνου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, από έμπειρους τεχνίτες γεμάτους γνώση, επιδεξιότητα και αγάπη για την παράδοση, δημιουργεί πολυτελή στρώματα ανώτατης ποιότητας, που αναβαθμίζουν τον ύπνο σε μια μεταμορφωτική εμπειρία. Δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα ύπνου, που ξεχωρίζει με τα μάτια κλειστά – κυριολεκτικά.

Με αγάπη
για τον πλανήτη.

Από την αρχή της ίδρυσής μας, ονειρευόμαστε έναν πιο ξεκούραστο, πιο βιώσιμο πλανήτη, και συμβάλλουμε έμπρακτα σ’ αυτόν τον σκοπό. Επιλέγουμε φυσικά υλικά, ιδίως από τοπικούς παραγωγούς, κι έχουμε υιοθετήσει πιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής zero-waste, εξαλείφοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα μέσω της σωστής διανομής και ανακύκλωσης των απορριμμάτων.

Η φιλοσοφία μας.

Αυτό που μας παρακινεί στη δουλειά μας είναι ο άνθρωπος
και η αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής του εμπειρίας, ειδικότερα στα πλαίσια της τοπικής κοινωνίας μας. Γνωρίζουμε πως όταν εργαζόμαστε με πάθος, η δική μας τέχνη βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ύπνου του συνόλου. Και καλύτερη ποιότητα ύπνου για όλους σημαίνει καλύτερη ζωή για όλους.

Καλημέρα,
buongiorno, bonjour.

Η συμμετοχή μας στις πλεόν σύγχρονες και σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, όπως η Salone del Mobile Milan και η Maison&Objet Paris, δίνει νόημα στο όραμά μας, να βλέπουμε την ευρηματικότητα της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αποκτά παγκόσμια φωνή. Είναι τιμή για μας να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της κουλτούρας του ύπνου σε όλον τον κόσμο – κι όταν κάποιος λέει ‘καλή νύχτα’, πραγματικά να το εννοεί.

Δεν στηρίζουμε
μόνο το σώμα.

ξιοποιούμε όσες ευκαιρίες μπορούμε για να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, δημιουργήσαμε και προσφέραμε 10.000 προστατευτικές μάσκες στα δημοτικά σχολεία της Ρόδου ως έμπρακτη απόδειξη της απόφασής μας να είμαστε μια εταιρία με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι ανθρώπινο, και είναι στο κέντρο της φιλοσοφίας μας.